Витяг про нормативну грошову оцінку

Видача витягу з технічної документації про нормативно-грошову оцінку земельної ділянки

Опис послуги

Нормативну грошову оцінку земельних ділянок здійснюють для визначення розміру земельного податку, державного мита при обміні, спадкуванні та даруванні земельних ділянок, орендної плати за земельні ділянки державної та комунальної власності, втрат сільськогосподарського і лісогосподарського виробництва, вартості земельних ділянок площею понад 50 гектарів для розміщення відкритих спортивних і фізкультурно-оздоровчих споруд.

Дані про нормативну грошову оцінку окремої земельної ділянки оформляються як витяг з технічної документації з нормативної грошової оцінки земель.

Витяг про нормативну грошову оцінку формується на підставі заяви.

Замовити витяг

Спосіб електронної ідентифікації: електронний цифровий підпис, BankID

Як отримати послугу? 

Подати запит на отримання витягу з технічної документації про нормативну грошову оцінку через портал електронних сервісів Держгеокадастру.

В розділі “Історія замовлених витягів з технічної документації про нормативну грошову оцінку” доступна інформація щодо надісланих запитів, зокрема статус запиту (знаходиться в обробці або вже опрацьовано державним кадастровим реєстратором). 

Строки надання послуги

Протягом трьох робочих днів з дня надходження запиту.

Вартість послуги

Безоплатна.

Результат послуги

Витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.

Відповідальний орган

Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру, органи місцевого самоврядування

Нормативна база

Закон України "Про Державний земельний кадастр"

Закон України "Про оцінку земель"

Постанова Кабінету Міністрів України від 23.03.1995 № 213 “Про Методику нормативної грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення та населених пунктів”

Постанова Кабінету Міністрів України від 23.11.2011 № 1278 “Про затвердження Методики нормативної грошової оцінки земель несільськогосподарського призначення (крім земель населених пунктів)”

Продати земельну ділянку
 
 
Послуги для бізнесу
 
 
Послуги для фізосіб
 
Консультації
 

Комерційні послуги та консультації т044-384-08-66044-384-08-68

© 2004-2021 Асоціація «Земельна спілка України». Усі права захищено.

Цей веб-сайт є власністю Асоціації «Земельна спілка України ». Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать Асоціації «Земельна спілка України» або безпосередньому авторові цих матеріалів, якщо в тексті не вказується інше. Будь-яке копіювання, у тому числі окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення матеріалів, що містяться на цьому сайті, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, дозволено при умові обов'язкового вказання активного гіперпосилання на цей сайт.