Родини загиблих захисників мають першочергово реалізувати право на землю - Роман Лещенко

Члени родин бійців, які загинули під час виконання бойових дій на Сході, мають бути забезпечені земельними ділянками насамперед.
 
Таке рішення і плани його реалізації Голова Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Роман Лещенко обговорив під час зустрічі з представниками Ради ветеранів України при Міністерстві у справах ветеранів.
 
«Кожен член родини наших захисників, які віддали своє життя, захищаючи державу, має реалізувати це право. Тисячі дітей стали сиротами, жінки — вдовами, не всі знають, що робити, аби реалізувати своє право. Тому Держгеокадастр разом із ветеранською спільнотою та Міністерством у справах ветеранів повинні допомогти їм це зробити. Час іде, капіталізація землі зростає, нехай ці ділянки стануть для тих, хто втратив найближчих людей, своєрідним депозитом, який вони отримають від держави», — зазначив Голова Держгеокадастру Роман Лещенко.
 
Ця ініціатива отримала підтримку присутніх, тому вже найближчим часом будуть вжиті всі заходи, щоб члени родин загиблих захисників України отримали землю для ведення особистого селянського господарства та садівництва.
 
 
Продати земельну ділянку
 
 
Послуги для бізнесу
 
 
Послуги для фізосіб
 
Консультації