Наказ Держгеокадастру про відміну рішення про ліквідацію територіальних органів

Категорія: Держгеокадастр
Наказ Держгеокадастру від 19.04.2021 № 210 “Про відміну рішення про ліквідацію територіальних органів Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру”.
 
На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 5 квітня 2021 р. № 301 «Питання функціонування територіальних органів Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру», відповідно до вимог Цивільного кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб,  осіб – підприємців та громадських формувань»
 
НАКАЗУЮ:
 
1. Відмінити рішення про ліквідацію як юридичних осіб публічного права територіальних органів Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру за переліком згідно з додатком.
 
2. Визнати такими, що втратили чинність, накази Держгеокадастру від 24.11.2020 № 504 «Про ліквідацію та утворення територіальних органів Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру» та від 24.11.2020 № 505 «Про затвердження Плану заходів щодо реалізації постанови Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2020 р. № 1118 «Питання функціонування територіальних органів Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру».
 
3. Керівникам головних управлінь Держгеокадастру в областях і м. Києві подати державному реєстратору документи для державної реєстрації в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань рішення про відміну рішення про ліквідацію територіальних органів Держгеокадастру.
 
4. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови
Івана Смілого.
 
Повний текст...