Групі осіб, які незаконно заволоділи землею повідомлено про підозру

На Рівненщині повідомлено про підозру 2 учасникам групи у вчиненні кримінальних правопорушень за фактами шахрайства в особливо великих розмірах та підробленні документів, які подаються для державної реєстрації юридичної особи. 
 
Їх підозрюють у тому, що вони, за попередньою змовою, використовуючи підроблені документи, організували схему заволодіння двома об’єктами нерухомості та чотирма земельними ділянками загальною вартістю понад 4 млн. грн.
 
В ході досудового розслідування встановлено, що підозрювані, діючи умисно та з корисливих мотивів, у 2017 році, по підроблених документах, через ряд державних реєстраторів та нотаріусів створили фіктивне товариство, в статутний капітал якого незаконно внесли майно рівнянки, яке потім реалізували на підставних осіб.
 
За ініціативи прокуратури Рівненським міським судом на земельні ділянки та нерухомість накладено арешт та заборона на вчинення реєстраційних дій.
 
У кримінальному провадженні триває досудове розслідування, слідчим шляхом перевіряється причетність інших учасників групи до вчинення вказаних злочинів.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється за процесуального керівництва Рівненської місцевої прокуратури слідчими Рівненського відділу поліції за оперативного супроводу Управління стратегічних розслідувань в Рівненській області.
 
 
Продати земельну ділянку
 
 
Послуги для бізнесу
 
 
Послуги для фізосіб
 
Консультації