Про необхідність призначення на вакантні посади заступників Голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру

Категорія: Центральні органи влади
Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження №957-р від 03 серпня 2020 р. "Про необхідність призначення на вакантну посаду першого заступника Голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру".
 
Кабмін погоджується з пропозицією Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Петрашка І. Р. щодо необхідності призначення на вакантну посаду першого заступника Голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру шляхом укладення контракту про проходження державної служби.
 
Визначено Голову Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру Лещенка Р. М. уповноваженою особою для проведення співбесіди в установленому порядку.
 
Також прийняті аналогічні розпорядження КМУ щодо вакантних посад трьох заступників Голови Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.
 
 
Кабмін