Огляд новин законодавства за період 02.02. - 09.02.2014

•03.02.2014
Постанова Кабінету Міністрів України "Про затвердження Порядку видачі дозволу на переведення земельних лісових ділянок до нелісових земель у цілях, пов’язаних із веденням лісового господарства, без їх вилучення у постійного лісокористувача або відмови в його видачі, переоформлення, видачі дубліката зазначеного дозволу" від 18 грудня 2013 р. № 982.


Постановою затверджено Порядок видачі дозволу на переведення земельних лісових ділянок до нелісових земель у цілях, пов’язаних із веденням лісового господарства, без їх вилучення у постійного лісокористувача або відмови в його видачі, переоформлення, видачі дубліката зазначеного дозволу.

Порядок визначає процедуру видачі органом виконавчої влади з питань лісового господарства Автономної Республіки Крим, територіальними органами Держлісагентства за погодженням з органом виконавчої влади з питань охорони навколишнього природного середовища Автономної Республіки Крим, обласними, Київською, Севастопольською міськими держадміністраціями дозволу на переведення земельних лісових ділянок до нелісових земель у цілях, пов’язаних із веденням лісового господарства, без їх вилучення у постійного лісокористувача або відмови в його видачі, переоформлення, видачі дубліката зазначеного дозволу.

Набрання чинності 01.02.2014.


•03.02.2014
Лист Державної реєстраційної служби України  "Роз'яснення щодо нововведень стосовно проведення державної реєстрації права власності з видачею свідоцтва на об'єкт нерухомого майна державної та комунальної власності" від 16.01.2014 № 700/05-15-14.


Укрдержреєстр доводить до відома органів державної реєстрації прав інформацію щодо нововведень стосовно проведення державної реєстрації права власності з видачою свідоцтва на об'єкт нерухомого майна державної та комунальної власності.

Опубліковано 28.01.2014.


•05.02.2014
Доопрацьований проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 17 грудня 2012 р. № 1207".


На виконання вимог пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 28.08.2013 № 752 «Про затвердження методик розроблення критеріїв, за якими оцінюється ступінь ризику від провадження господарської діяльності та визначається періодичність проведення планових заходів державного нагляду (контролю), а також уніфікованих форм актів, що складаються за результатами проведення планових (позапланових) заходів державного нагляду (контролю)», Держземагентство України повідомляє про оприлюднення доопрацьованого проекту постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 17 грудня 2012 р. № 1207» з урахуванням пропозицій та зауважень Держпідприємництва України.

Зауваження та пропозиції стосовно проекту акта просимо подавати протягом місяця з дня опублікування цього оголошення за адресою: Державне агентство земельних ресурсів України (вул. Народного ополчення, 3, м. Київ, 03680, або надсилати на електронну пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Опубліковано 05.02.2014.


•06.02.2014
Проект Закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо питань оцінки земель”.


Проект розроблено з метою виключення з законодавчих актів України виду робіт з економічної оцінки земель, як такого, що не є актуальним в сучасних соціально-економічних умовах виробництва та узгодження норм Земельного кодексу України та Закону України “Про оцінку земель” в частині випадків проведення грошової оцінки земель.
Зауваження та пропозиції надсилати до 10 березня 2014року за адресою: вул. Народного ополчення, 3, м. Київ, 03680, або за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Опубліковано 06.02.2014.







Читайте також: Огляд новин законодавства за період 27.01. - 02.02.2014


 

© 2012 Асоціація «Земельна спілка України». Всі права захищено.
Дана інформація була підготовлена Асоціацією «Земельна спілка України». Забороняється відтворення та використання повністю або будь-якої частини даної інформації у будь-якому форматі, включаючи графічний, електронний, копіювання, передрук чи використання в будь-який інший спосіб без письмової згоди Асоціації «Земельна спілка України».

Продати земельну ділянку
 
 
Послуги для бізнесу
 
 
Послуги для фізосіб
 
Консультації
 

Комерційні послуги та консультації т044-384-08-66044-384-08-68

© 2004-2021 Асоціація «Земельна спілка України». Усі права захищено.

Цей веб-сайт є власністю Асоціації «Земельна спілка України ». Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать Асоціації «Земельна спілка України» або безпосередньому авторові цих матеріалів, якщо в тексті не вказується інше. Будь-яке копіювання, у тому числі окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення матеріалів, що містяться на цьому сайті, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, дозволено при умові обов'язкового вказання активного гіперпосилання на цей сайт.