Огляд новин законодавства за період 29.08. - 04.09.2016

•29.08.2016
 
Наказом, відповідно до пункту 3 Типової інструкції з діловодства у центральних органах виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, місцевих органах виконавчої влади, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2011 року № 1242, 
та доручення Секретаріату Кабінету Міністрів України від 05.08.2016 № 13058/0/2-16, Затверджено перелік документів, проходження яких у діловодстві Держгеокадастру переведено в електронну форму, що додається.
 
Набрання чинності 19.08.2016.
 
 
•31.08.2016
 
Уряд прийняв рішення про ліквідацію територіальних органів Держгеокадастру та Держземагентства в районах та містах обласного значення з їх подальшою реорганізацією у структурні підрозділи головних управлінь Держгеокадастру в областях, а саме:
 
1. Ліквідувати як юридичні особи публічного права територіальні органи Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру і Державного агентства земельних ресурсів за переліком згідно з додатком.
 
2. Погодитися з пропозиціями Міністерства аграрної політики та продовольства і Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру стосовно того, що міжрегіональне та міськрайонні управління Служби, управління (відділи) Служби у районі, містах є структурними підрозділами відповідних головних управлінь Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру.
 
3. Внести до постанов Кабінету Міністрів України зміни, що додаються.
 
4. Державній службі з питань геодезії, картографії та кадастру забезпечити здійснення заходів, пов’язаних з виконанням пункту 2 цієї постанови.
 
Станом на 04.09.2016 не набрала чинності.
 
 
•31.08.2016
 
Прийнято рішення стосовно реалізації пілотного проекту із запровадження екстериторіальності при погодженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Визначено, що розробник здаватиме на погодження документацію до одного територіального органу Держгеокадастру, а погоджувати його буде зовсім інший терорган, який буде вибраний автоматично програмою електронного документообігу Держгеокадастру.
 
Станом на 04.09.2016 не набрала чинності.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© 2016 Асоціація «Земельна спілка України». Всі права захищено.
Дана інформація була підготовлена Асоціацією «Земельна спілка України». Забороняється відтворення та використання повністю або будь-якої частини даної інформації у будь-якому форматі, включаючи графічний, електронний, копіювання, передрук чи використання в будь-який інший спосіб без письмової згоди Асоціації «Земельна спілка України».
Продати земельну ділянку
 
 
Послуги для бізнесу
 
 
Послуги для фізосіб
 
Консультації
 

Комерційні послуги та консультації т044-384-08-66044-384-08-68

© 2004-2021 Асоціація «Земельна спілка України». Усі права захищено.

Цей веб-сайт є власністю Асоціації «Земельна спілка України ». Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать Асоціації «Земельна спілка України» або безпосередньому авторові цих матеріалів, якщо в тексті не вказується інше. Будь-яке копіювання, у тому числі окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення матеріалів, що містяться на цьому сайті, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, дозволено при умові обов'язкового вказання активного гіперпосилання на цей сайт.