Огляд новин законодавства за період 19.09. - 25.09.2016

•20.09.2016
Закон України «Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо правової долі земельних ділянок, власники яких померли».
 
Питання оформлення в оренду невитрубованих (нерозподілених) та тих що не переоформленні у визначений строк вирішено законодавчо з прийняттям вказаного закону.  
 
Станом на 25.09.2016 не набрав чинності.
 
 
•20.09.2016
Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо встановлення мінімального строку оренди земельних ділянок сільгосппризначення, на яких проводиться гідротехнічна меліорація».
 
Строк оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення, які є земельними ділянками меліорованих земель і на яких проводиться гідротехнічна меліорація, не може бути меншим як 10 років.
 
Станом на 25.09.2016 не набрав чинності.
 
 
 
 
 
 
 
 
© 2016 Асоціація «Земельна спілка України». Всі права захищено.
Дана інформація була підготовлена Асоціацією «Земельна спілка України». Забороняється відтворення та використання повністю або будь-якої частини даної інформації у будь-якому форматі, включаючи графічний, електронний, копіювання, передрук чи використання в будь-який інший спосіб без письмової згоди Асоціації «Земельна спілка України».