Проект Закону про мораторій на видалення зелених насаджень на окремих об'єктах благоустрою населених пунктів

Законопроект 4111 від 17.09.2020 передбачає запровадження мораторію на видалення зелених насаджень на окремих об’єктах благоустрою в населених пунктах України строком на 5 років. До таких об’єктів належать сквери, парки, лісопарки, рекреаційні зони, ліси, урочища зі стрімкими схилами, зелені насадження прибудинкових територій та території охоронних зон навколо об’єктів природно-заповідного фонду та культурної спадщини, берегозахисні ділянки та водоохоронні зони, острови річок, які знаходяться в межах населених пунктів. 
 
Контролюючі функції надаються як центральним органам виконавчої влади, так і громадськості в особі громадських інспекторів з охорони довкілля.
 
Продати земельну ділянку
 
 
Послуги для бізнесу
 
 
Послуги для фізосіб
 
Консультації
 

Комерційні послуги та консультації т044-384-08-66044-384-08-68

© 2004-2021 Асоціація «Земельна спілка України». Усі права захищено.

Цей веб-сайт є власністю Асоціації «Земельна спілка України ». Авторські права на всі матеріали, представлені на цьому сайті, належать Асоціації «Земельна спілка України» або безпосередньому авторові цих матеріалів, якщо в тексті не вказується інше. Будь-яке копіювання, у тому числі окремих частин текстів чи зображень, публікування і републікування, передрук чи будь-яке інше поширення матеріалів, що містяться на цьому сайті, в якій би формі та яким би технічним способом воно не здійснювалося, дозволено при умові обов'язкового вказання активного гіперпосилання на цей сайт.