Чи можливо передати земельну ділянку в суборенду, якщо в договорі оренди таку умову не зазначено?

Орендована земельна ділянка або її частина може передаватися орендарем у суборенду без зміни цільового призначення, якщо це передбачено договором оренди.
 
У випадку, якщо у договорі оренди земельної ділянки не зазначено право орендаря передавати ділянку в суборенду, необхідно протягом одного місяця отримати письмове повідомлення щодо згоди чи заперечення орендодавця. Якщо у зазначений строк, повідомлення не буде отримано, то орендована земельна ділянка або її частина може бути передана в суборенду.
 
Звертаємо увагу! Умови договору суборенди мають обмежуватися умовами договору оренди земельної ділянки і не суперечити йому, а строк суборенди не може перевищувати строку, визначеного договором оренди землі.
 
 
 
 
 
 
Читайте також: Чи є обов’язковим страхування земельної ділянки, яка передається в оренду?
 
 
 
© 2020 Асоціація «Земельна спілка України». Всі права захищено.
Дана інформація була підготовлена Асоціацією «Земельна спілка України». Забороняється відтворення та використання повністю або будь-якої частини даної інформації у будь-якому форматі, включаючи графічний, електронний, копіювання, передрук чи використання в будь-який інший спосіб без письмової згоди Асоціації «Земельна спілка України».