Огляд новин законодавства 23.01. - 29.01.2017

•24.01.2017
Наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 20.12.2016  №556 «Про затвердження Порядку складання, подання та опрацювання запитів на публічну інформацію, розпорядником якої є Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру та її територіальні органи, та форм для подання таких запитів».
 
Наказом затверджені Порядок складання, подання та опрацювання запитів на публічну інформацію, розпорядником якої є Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру та її територіальні органи та Форми для подання запитів на отримання публічної інформації, розпорядником якої є Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру та її територіальні органи.
 
Порядок визначає механізм складання, подання та опрацювання запитів на отримання публічної інформації, розпорядником якої є Державна служба України з питань геодезії, картографії та кадастру та її територіальні органи.
 
Станом на 29.01.2017 не набрав чинності.
 
 
•25.01.2017
Постанова Кабінету Міністрів України від 18 січня 2017 р. № 19 «Про визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України».
 
Уряд визнав такою, що втратила чинність, постанову щодо порядку продажу об'єктів, що підлягають приватизації, разом із земельними ділянками державної власності (“Про затвердження Порядку продажу об’єктів, що підлягають приватизації, разом із земельними ділянками державної власності” від 8 липня 2009 р. № 689). 
 
Рішення приводить нормативно-правові акти Кабінету Міністрів у відповідність до чинного законодавства про приватизацію, яким повністю врегульований механізм продажу об'єктів державної власності разом із земельними ділянками, на яких вони розташовані.
 
Набрання чинності 25.01.2017.
 
 
 
 
 
 
 
 
Читайте також: Огляд новин законодавства 16.01. - 22.01.2017
 
 
 
 
© 2017 Асоціація «Земельна спілка України». Всі права захищено.
Дана інформація була підготовлена Асоціацією «Земельна спілка України». Забороняється відтворення та використання повністю або будь-якої частини даної інформації у будь-якому форматі, включаючи графічний, електронний, копіювання, передрук чи використання в будь-який інший спосіб без письмової згоди Асоціації «Земельна спілка України».