Огляд новин законодавства за період 11.07. - 17.07.2016

•11.07.2016
Наказ Держгеокадастру від 30.06.2016 № 182 «Про затвердження плану основних заходів цивільного захисту на 2016 рік».
 
Наказом затверджений план основних заходів цивільного захисту на 2016 рік Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру.
 
Головному спеціалісту з мобілізаційної роботи та цивільного захисту населення відділу матеріально-господарського забезпечення Управління справами (Чорноус С. С.) забезпечити виконання Плану в межах бюджетних призначень.
 
Начальникам головних управлінь Держгеокадастру в областях і м. Києві, керівникам державних підприємств, що належать до сфери управління Держгеокадастру:
1) у місячний строк на основі Плану розробити та затвердити власні плани заходів цивільного захисту на 2016 рік відповідно до повноважень та забезпечити виконання основних заходів Плану;
 
2) інформацію про хід виконання планів заходів цивільного захисту на 2016 рік подавати до Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру відповідно до Плану.
 
Набрання чинності 30.06.2016.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
© 2016 Асоціація «Земельна спілка України». Всі права захищено.
Дана інформація була підготовлена Асоціацією «Земельна спілка України». Забороняється відтворення та використання повністю або будь-якої частини даної інформації у будь-якому форматі, включаючи графічний, електронний, копіювання, передрук чи використання в будь-який інший спосіб без письмової згоди Асоціації «Земельна спілка України».